Sølvgades Skole - hvem er vi?

Sølvgades Skole ligger i hjertet af København og er grundlagt i 1847. Vi er Danmarks ældst fungerende folkeskole med 43 ansatte og 480 elever fra 0. til 9. klasse.

For at ruste eleverne bedst muligt til fremtiden stimulerer vi deres nysgerrighed og åbenhed overfor omverdenen. I samspil med et højt fagligt niveau giver dette Sølvgades Skoles elever et særligt godt fundament at bygge videre på.

Vores skole emmer af nærvær og ånd. Vi er stolte af den, fordi den værner om værdier som ligeværd, demokrati, tillid og respekt. Vi elsker den for dens rummelighed, ærlighed, humor, og omsorg – på alle niveauer.

I vores pædagogiske udviklingsarbejde og i forlængelse af Folkeskolereformen har vi blandt andet fokus på følgende områder: Læringsmål, åben skole, bevægelse i undervisningen, understøttende undervisning og det stærke skole-hjem-samarbejde.

Morgensamling og "leg på streg" i skolegården

Ingen aktuelle opslag
  • 25-05-2015
    Pinseferie · 0.U · 0.V · 1U · 1V · 2U · 2V · 3U · 3V · 4U · 4V · 5U · 5V · 6U · 6V · 7U · 7V · 8U · 8V · 9U · 9V